Producción y fotografía de Vimp Vamp 16mm


el rodaje del miercoles será la leche, todo está mucho más preparado, el equipo está engrasado y el story está en mente de todos va tomando forma. ideas sobre dirección artística surgen, detalles de foto por aquí. este PM contrapicado, se vería más interesante con un contraluz rojo y azul. pero los fosforitos buscan una oportunidad.
habrá que forzar la película? no sé no sé no sé… pero las ganas son muchas y si uno falla nos repartimos el trabajo y resolvemos la duda entre todos. encuadres, distancias, foquista, electrico… ensayo, ensayo, ensayo. tanto de luz como de movimiento de cámara. encuadres conflictivos, tiempo de plano…

VIMP VAMP
Gerard López

Int/nit/ pis

Ens adentrem en un guateque dels 60, veiem com la gent volta per la sala, un xaval està al terra amb el tocadiscos i regirant discos amb un gosset al seu costat que li va tocant els collons, veiem tb una noia que balla sobre un sofa totalment a la seva bola, 2 ties ballen al mig de la sala mentres un tiu va ballant al voltant i fent-lis fotos, un altre tiu està molt esverat sentat al terra al costat d’una noia mentres fumen amb el catxarro aquell dels moros. Veiem com el que posava els discos agafa el gos i el tanca al balcó, al fons un altre està al sofa mig mort, de cop sortim de la festa per centrarn-nos am un noi i una noia que estàn a la cuina, el tiu li va dient cosetes a l’orella de la noia i ella va rient, finalment l’agafa de la mà i se l’emporta cap a fora de la sala on hi ha un passadís, la noia va primera mentres el tiu tot content tatareja la canço que sona i li va mirant el cul, tontegen abans de entrar a l’habitació, però veiem que d’aquesta apareix un vampir.
Se sent un crit que resona per tot el pis arribant a la sala de la festa, el disc es para, van a veure que ha passat, excepte la que balla al sofa que està a la seva puta bola sense música i tot, veiem el tiu senyalant a l’habitació, a dins hi ha el vampir donant-se un festí amb la noia, tots agafen al vampir per les cames i se l’enporten cap a la sala de la festa, un dels tius tanca la finestra de l’habitació indignat. El vampir al mig de la sala defesta està ajupit, sorprés i marejat de la llum i la gent (com una bestia acorralada), el que posava els discos senyala el balcó, entre tots l’agafen, el vampir s’intenta resisitir mossegant la mà d’un dells, l’agafen bruscament i el tiren al balcó tancant la porta, se’l miren desde dins de la sala, la noia que ha mossegat tb hi es aguantant-se un mocador ple de sang al coll, torna la música i la festa continua, el vampir es queda amb el gos mirant el que pasa endins, mentres sembla que la gent s’ha oblidat d’ell, finalment el que feia fotos, s’acosta amb les dos noies mirant-lo i rient, i li fa una foto.

Credits (amb fotos de cadascu)

5 comentarios to “Producción y fotografía de Vimp Vamp 16mm”

 1. DIY Says:

  Te dejo este link que acabo de abrir…no sé si te servirá de algo. Un saludo

  http://www.gencat.net/diari/4607/06073172.htm

 2. heroine Says:

  nargila,
  dile al gerard q el caxarro de los moros se llama nargila.

 3. issis Says:

  grrrande gerard, ayer el rodaje fué perfecto. y la chica mordida casi me hace morderle una piña. :O

 4. heroine Says:

  gerard me da miedo

  ya me contarás lo de la(s) piña(s)
  de eso no tienes fotos?
  ;D

 5. issis Says:

  las fotos más bonitas que he sacado nunca

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: